Kiss Music News

Markus Schulz, desemnat cel mai bun DJ al Americii, în 2018

Markus Schulz a fost desemnat pentru a treia oară cel mai bun DJ!

Pentru a 3-a oara, în cariera sa, Markus Schulz a fost desemnat „Cel mai bun Dj al Americii 2018". Premiul a venit ca urmare a celor mai multe voturi primite din partea ascultătorilor, pe DJ Times Magazine, un fel de Grammy în randul Dj-ilor. Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello sau chiar Skrillex, la o diferență foarte mare.

Dj-ul a primit premiul sub forma unei console de Dj, din aur masiv de 24K, în cadrul unei ceremonii în Las Vegas.

„Sunt onorat că, pentru a 3-a oară, în cariera mea, am fost numit Dj-ul No 1 al Americii, fapt ce îmi confirmă ca muzica mea este tot mai apreciată, iar publicul îmi este, mereu, aproape. Acest premiu este dedicat, în totalitate, tuturor celor care m-au votat.", a declarat Markus Schulz.

Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciați Dj-i, la nivel mondial, iar producțiile și mix-urile lui antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzică trance, dance, progressive, fiind unul dintre puținii artiști de acest gen care și-a reinventat piesele. Pe noul lui album, „We are the light", găsim colaborări cu Smiley sau Alina Eremia.

Mai mult de atât, de aproape 6 ani, are o relație, atat ca partener de viață cât și business, cu românca Adina Butar. În vara anului viitor, cei doi se vor căsători, cu mare fast, în Ibiza.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.