Kiss Music News

Cine este cea mai bine plătită cântăreață în 2018!

Artista a câștigat 83 de milioane de dolari în ultimele 12 luni!

Katy Perry a fost desemnată cea mai bine plătită cântăreață a anului, potrivit Forbes, surclasându-le astfel pe Beyonce și Taylor Swift. Potrivit topului, artista a câștigat 83 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, în perioada iunie 2017 - iunie 2018.

Suma câștigată de artistă provine din cele 80 de concerte pe care le-a susținut în turneul „Witness”. În plus, cântăreața este jurat în emisiunea American Idol, unde câștigă 20 de milioane de dolari pe sezon.

Pe locul doi se află Tayor Swift cu 80 de milioane de dolari proveniți din vânzările albumului „Reputation”. Două milioane de albume s-au vândut numai în prima săptămână de la lansarea albumului.

Pe poziția a treia se află Beyonce, care a câștigat în perioada respectivă 60 de milioane de dolari, proveniți din concerte și vânzările albumului lansat împreună cu Jay-Z, „Everything is Love”.

Pe locurile 4 și 5 se află Pink (52 milioane de dolari) și Lady Gaga (50 milioane de dolari.) Top 10 mai este completat de Rihanna (37.5 milioane de dolari), Helene Fischer (32 milioane de dolari), Celine Dion (31 milioane de dolari) și Britney Spears (30 milioane de dolari).

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.