Kiss Music News

Halsey are un nou iubit! Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă!

Halsey a trecut de la rap la rock!

Se pare că Halsey a trecut peste G-Eazy, iar acum are un nou iubit! Artista, în vârstă de 24 de ani se întâlnește cu rockerul Yungblud, mai tânăr cu patru ani decât ea. Cei doi au fost surprinși de fotografi în momentul în care părăseau Milk Studios din Hollywood.

În fotografiile surprinse, Halsey ține în brațe un buchet de flori și îl privește lung pe Dominic Harrison (Yungblud).



Era o limuzină în fața Milk Studios, iar pe la 6:30 a apărut Halsey. Era evident că ceva se întâmplă între ei”, a declarat un martor pentru E! News.

Martorul a mai declarat că cei doi au mers și au cumpărat mâncare, iar apoi s-au îndreptat către casa ei.

În ultima vreme, cei doi au tot flirtat pe rețelele sociale, făcând schimb de emoji-uri. Săptămâna trecută, Yungblud a postat o poză cu el pe Instagram în timp ce ținea o chitară, alături de descrierea:

„Ultima zi în L.A., omule... Am scris atât de mult în ultima perioadă, că nici nu am mai pus pixul jos. Vreau ca următorul material să fie cel mai bun din toată cariera mea”.

Halsey i-a comentat cu un emoji-îngeraș, iar artistul i-a răspuns cu o inimă.

Întrebată de un fan pe Twitter cum se simte după despărțirea de G-Eazy, Halsey a răspuns că se simte „incredibil”.

Deși cei doi nu au confirmat nimic, este posibil ca Halsey și Yungblud să fie doar prieteni. Probabil că cei doi doar lucrează la un proiect muzical împreună.

Și G-Eazy a trecut peste despărțirea de Halsey, acesta fiind surprins sărutându-se și îmbrățișându-se cu Christina Roseann Ray pe străzile din Los Angeles.



FOTO: Instagram, E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.