Cool Stuff

VIDEO | Primele imagini din filmul „ The Lion King”. Urmărește acum primul trailer!

Compania Disney aniversează vara viitoare 25 de ani, iar cu această ocazie producătorii au decis să lanseze sub formă de film, celebra animație „The Lion King”.

Compania Disney aniversează vara viitoare 25 de ani, iar cu această ocazie producătorii au decis să lanseze sub formă de film, celebra animație The Lion King”. De curând a fost lansat și primul trailer al filmului, care surprinde imagini uluitoare cu animalele din savană, dar și cu micuțul Simba.

Donald Glover, cunoscut drept și Childish Gambino, este cel care îi va da voce lui Simba, în timp ce Beyonce o va interpreta pe Nala. Rolul maleficului Scar i-a revenit actorului Chiwetel Ejiofor, iar simpaticul Seth Rogen îl va interpreta pe Pumbaa.

Filmul este regizat de Jon Favreau, care mai are în palmares producții precum Iron Man și Elf, așa că așteptările sunt destul de mari! Pentru coloana sonoră Elton John a colaborat cu Beyonce și Tim Rice, și au reînregistrat piese celebre precum Can You Feel The Love Tonight, I Just Can’t Wait To Be King și The Circle Of Life.

Cartea Junglei a apărut în urmă cu 50 de ani, dar Regele Leu are abia 20 de ani. Fimul a apărut în era casetelor video, când oamenii se uitau la el nonstop.

Așa că trebuie să suprind acest aspect și pe partea de regie. Trebuie să onorez cumva ceea ce se întâmpla atunci. E ca și când aș readuce o piesa de pe Broadway, de la care toată lumea are așteptări.

Oamenii au auzit de „The Lion King”, au crescut cu acest film. A avut un impact emoțional asupra lor. Cred că memoria este ca un software: nu-ți aduci aminte totul, dar prioritizezi ceea ce e important.

Trebuie să le oferi ceea ce vor. Este o presiune și mai mare când vine vorba de povești atât de iubite, mai ales când există și o conexiune emoțională”, a declarat regizorul Jon Favreau pentru Polygon.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.