Kiss Music News

FOTO | Cum au petrecut vedetele de la Hollywood Ziua Recunoștinței

Jennifer Lopez, Madonna și Priyanka Chopra au sărbătort alături de familiile lor

Ziua Recunoştinţei, celebrată anual de americani, este o sărbătoare a familiei și nu a trecut neobservată nici anul acesta de unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. 

Vedetele au publicat pe rețelele sociale fotografii în care au apărut alături de familiile lor, dar și alături de mesele îmbelșugate.

Americanii au sărbătorit cu curcan, dar și alte bucate tradiționale. Vedete precum Jennifer Lopez, Madonna sau Priyanka Chopra au spus pentru ce sunt recunoscătoare, așa cum se obișnuiește în această zi. 

Iată cum au petrecut şi ce mese îmbelşugate au avut vedetele din SUA, de Ziua Recunoştinţei.

1. Blake Lively

Dacă Ryan Reynolds nu a avut timp să posteze fotografii de Ziua Recunoștinței, Blake Lively, soția lui, a avut grijă să păstreze tonul amuzant al familiei. Actrița a postat două fotografiii în care ne arată cum se așteaptă ea să fie Ziua Recunoștinței și...cum e de fapt.

2. Madonna

Pentru Madonna familia este cea mai importantă. Artista a postat o fotografie cu copiii ei și a menționat faptul că banii și faima nu se vor compara niciodată cu cei pe care îi iubește. 

3. Alex Rodriguez

Iubitul lui Jennifer Lopez a postat una dintre cele mai frumoase imagini de până acum! Alex Rodriguez este recunoscător pentru familia pe care o are și pentru diminețile petrecute alături de cei pe care îi iubește.

4. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a pregătit masa pentru cei dragi și a pozat precum o adevărată bucătăreasă! Actrița a scris că este recunoscătoare pentru timpul petrecut cu cei dragi la masă, dar și pentru toate amintirile frumoase alături de ei.

5. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a petrecut Ziua Recunoștinței în India, alături de familia ei și logodnicul ei, Nick Jonas.

6. Mariah Carey

Mariah Carey le-a transmis fanilor ei un mesaj de Ziua Recunoștinței direct din studioul de înregistrări. Artista le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea lor și le-a urat o sărbătoare fericită alături de cei dragi.

7. Justin și Hailey Bieber



Cuplul a sărbătorit Ziua Recunoștinței în Canada, alături de familiile lor, iar pentru familia Bieber a fost dublă sărbătoare, pentru că a fost și ziua soției lui Justin, Hailey. Cei doi s-au "bătut" cu tort, iar apoi s-au sărutat în fața tuturor.

8. Dwayne Johnson



The Rock a petrecut Ziua Recunoștinței în Londra, unde a călărit calul lui Russell Crowe, din filmul său preferat, "Gladiator" 

9. Kylie Jenner

De Ziua Recunoștinței totul este despre familie, la fel s-a  întâmplat și în cazul lui Kylie Jenner. Vedeta a postat pe Instagram o poză alături de Travis Scott și fetița lor, în vârstă de nouă luni, Stormi.

10. Jennifer Garner

De Ziua Recunoștinței, Jennifer Garner și-a invitat o prietenă din Anglia la masă și a învățat-o despre obiceiurile americanilor și au gustat împreună din bucatele tradiționale. 

FOTO: Instagram, E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.