Game Of Thrones

Kit Harington ar fi înșelat-o pe soția sa! Iată ce a declarat actorul din Game of Thrones!

Kit Harington nu se poate bucura de o căsnicie liniștită alături de Rose Leslie!

Kit Harington nu se poate bucura de o căsnicie liniștită alături de Rose Leslie!  La doar câteva luni de la căsătorie, actorul din Game of Thrones a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe soția sa, cu o rusoaică.

Se pare că un fotomodel rus, Olga Vlaslova, a postat pe internet câteva fotografii în care Kit Harington apare nud, aceasta declarând că cei doi au întreținut relații sexuale. Modelul a dezvăluit că a ieșit cu actorul în perioada în care acesta era logodit cu Leslie, dar și după nunta celor doi. Conform E!News, Vlaslova ar fi declarat că l-a întâlnit pe actor în Luxemburg, unde ar fi avut o aventură cu acesta, care ar fi durat o lună.

Între timp, Kit Harington a declarat că acuzațiile sunt false, spunând că nu a fost niciodată în Luxemburg și că nu a întâlnit-o vreodată pe Olga Vlaslova. Fotografiile au fost retrase din mediul online, însă cei care le-au văzut nu și-au putut da seama dacă au fost reale sau trucate.

Kit Harington și soția sa, Rose Leslie, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones și s-au căsătorit în luna iunie, la un castel de Scoția.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.