Kiss Music News

Cu ce artistă va colabora Mark Ronson pentru noul său proiect

Abia așteptăm să vedem ce a pregătit Mark Ronson!

Mark Ronson și Miley Cyrus își ispitesc fanii cu o colaborare, cei doi postând un clip video de câteva secunde pe Twitter.

Proiectul se numește „The Heartbreak Era”, iar în clipul video pe care Mark Ronson l-a distribuit apare un glob disco în formă de inimă, alături de descrierea „#featuringwho?”.


Imediat după ce producătorul și Miley au anunțat colaborarea, Saturday Night Live a postat o listă cu următorii invitați în emisiune, printre care se află și Mark Ronson și Miley Cyrus, cei doi urmând să apară pe micile ecrane în data de 15 decembrie.

Vestea că cei doi vor colabora a început să circule încă din luna mai, când a apărut un clip video cu cei doi lucrând la proiectul numit atunci „heartbreaking”. Atunci cei doi au început să se laude unul pe celălalt pe rețelele sociale.

„Doamne! Miley Cyrus știe să cânte”, a scris Mark Ronson, după care Miley i-a răspuns cu o serie de emoji-inimă și flăcări.

Cel mai recent proiect la care a lucrat Mark Ronson este Silk City, alături de Diplo, unde au avut-o ca voce pe Dua Lipa, cei trei lansând piesa Electricity.

Presa mai scrie că Miley Cyrus se află acum pe platourile de filmare unde filmează un episod pentru noul sezon din serialul Black Mirror.

VIDEO: Twitter, Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.