Cool Stuff

FOTO | O mai știi pe Amanda Bynes? Actrița și-a revenit complet și arată minunat acum!

Amanda Bynes a reapărut în atenția publică, cu un look fresh, pe coperta revistei Paper.

Amanda Bynes a reapărut în atenția publică, cu un look fresh, pe coperta revistei Paper. Actrița a acordat și un interviu pentru faimoasa publicație, unde a dezvăluit cum a ajuns să fie dependentă de antidepresive.

Se pare că totul a început în 2006, când Amanda a filmat pentru „She’s The Man”, unde a interpretat rolul unei tinere care se deghiza în băiat.

Am intrat în depresie pentru patru sau șase luni, pentru că nu mi-a plăcut cum arătam ca băiat. Nu am spus nimănui asta”, a dezvăluit Amanda.

Din cauza acestor probleme, medicii i-au prescris actriței un tratament bazat pe Adderall, iar Amanda a devenit dependentă de aceste pastile, folosindu-le chiar și în perioada în care filma pentru Hairspray.

Problemele au continuat pentru Amanda și în 2010, când actrița a fost din nou nemulțumită de look-ul personajului său din Hall Pass. Atunci, actrița a renunțat la proiect, declarând că nu mai era în stare nici măcar să-și învețe replicile.

După ce a fost arestată de mai multe ori pentru consumul de substanțe interzise, dar și pentru implicarea în accidente rutiere, Amanda a decis să se interneze într-o clinică de reabilitare.

Aceasta este acum studentă la Institutul de Modă și Design din Los Angeles, urmând să își obțină diploma de absolvire anul viitor. Amanda Bynes a dezvăluit că plănuiește să-și lanseze propria linie vestimentară, însă înainte de asta își dorește să se întoarcă la vechea sa carieră de actriță.

Foto: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.