Kiss Music News

O piesă celebră de-a trupei The Chainsmokers, sursă de inspirație pentru un nou film hollywoodian

Un nou film hollywoodian va avea la bază o piesă de-a trupei The Chainsmokers!

În 2018, festivalul Untold a marcat câteva apariții în premieră în România: norvegianul Kygo, trupa Black Eyed Peas, legenda rave The Prodigy și duo-ul de origine americană The Chainsmokers.

De curând, cei doi americani de la The Chainsmokers, Andrew Taggart și Alexander Pall, au lansat piesa „Beach House”, despre care au povestit mai multe pe contul lor de Twitter.

Iubim acest nou single, am încercat să revenim la rădăcinile noastre, la acel OG Chainsmokers feel. Am ascultat împreună multă muzică house și credem că am găsit rețeta perfectă", au declarat The Chainsmokers.

Se pare că muzica trupei The Chainsmokers i-a atras atenția și lui Mickey Rapkin, autorul cărții „Pitch Perfect”. Acesta s-a gândit să scrie un scenariu de film inspirat de piesa „Paris” a trupei The Chainsmokers, așa că abia așteptăm să vedem ce va ieși!

Mickey Rapkin a scris o întreagă poveste, ne-a spus-o și nouă, și apoi am lucrat împreună la întreg conceptul. A trecut un an de când am lucrat la acest proiect. Acum l-am terminat și l-am prezentat celor de la studiourile TriStar, care au cumpărat scenariul și îl vor transforma într-un film!”, a dezvăluit Drew Taggart.

Suntem curioși dacă vom avea ocazia de a-i vedea în România, și anul viitor, pe  băieții de la The Chainsmokers! Kiss FM, the sound of Untold & Neversea!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.