Cool Stuff

FOTO | Actorul român Sebastian Stan, dezbrăcat pe străzile friguroase din Atena. Pentru ce rol a făcut asta?

Actorul român Sebastian Stan și-a făcut apariția pe străzile din Atena, complet dezbrăcat, în timp ce conducea un scuter.

Actorul român Sebastian Stan  și-a făcut apariția pe străzile din Atena, complet dezbrăcat, în timp ce conducea un scuter. Acesta era însoțit de actrița Denise Gough, care era de asemenea dezbrăcată, cei doi filmând o scenă pentru noul lor film, „Monday”.

În imaginile obținute de paparazzi, Sebastian Stan se află pe un scuter galben, montat pe o platformă, iar Denise Gough se află în spatele său, încercând să-l încălzească. Temperaturile din Atena, din această perioadă, se încadrează între 4 și 8 grade Celsius, pe timpul nopții, așa că  actorii au avut de îndurat câteva ore de frig.

În timp ce starurile erau complet dezbrăcate, ceilalți membri ai echipei de filmare erau îmbrăcați în geci groase și purtau căciuli și mănuși.

Conform IMDb, filmul „Monday” prezintă povestea a doi americani care pornesc într-o călătorie prin Grecia, ajungând să se îndrăgostească.

Sebastian Stan mai este implicat într-un alt proiect cinematografic, alături de Shailene Woodley și Jamie Dornan, însă pentru această producție filmările au loc în California.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.