Kiss Music News

Rihanna și Hassan Jameel infirmă zvonurile că s-ar fi despărțit

Se pare că Rihanna și Hasaan se înțeleg din ce în ce mai bine!

Rihanna și Hassan Jameel infirmă zvonurile privind despărțirea lor. Cei doi au fost văzuți luând cina împreună la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica. Bodyguarzii au condus-o pe Rihanna într-o încăpere privată, unde a luat cina cu Hassan timp de trei ore.



Zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit au început în vară când au fost văzuți certându-se în timp ce se aflau în vacanță în stațiunea Puerto Vallarta din Mexic. Cei doi au început să se întâlnească în vara anului 2017.

Cel mai probabil Rihanna a fost destul de ocupată și nu a mai reușit să petreacă timp alături de iubitul ei. Pe lângă cariera de cântăreață, Rihanna e și un mogul al makeup-ului, designer, actriță și recent vloggeriță.



După succesul pe care l-a avut cu rolul din Ocean's 8, vedeta în vârstă de 30 de ani își continuă cariera de actriță și obține un rol în filmul Guava Island, alături de Donald Glover alias Childish Gambino.

Momentan nu se știe nimic despre noul album al Rihannei, însă fanii sunt nerăbdători și îi trimit mai mereu mesaje artistei.

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.