Kiss Music News

ANTONIA lansează videoclipul single-ului „Matame" în colaborare cu Erik Frank

Ascultă noua piesă a Antoniei pe Kiss FM!

Piesa „Matame” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Erik Frank (toți trei sunt compozitori și producători DeMoga Music), Olivia Addams și produsă de Alex Parker și Marius Dia. Videoclipul de la „Matame” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan DoP), producție video Loops Production.

„Clipul de la “Matame” este fix pe placul meu, mă caracterizează mult combinația între sexy și funny. Este rețeta fatală pentru mine! Mi-am dorit foarte mult un videoclip de acest gen, să mă exprim cum vreau și să schimb multe ținute. NGM Creative și Loops Production m-au ajutat să fac asta, sunt foarte talentați și consider că avem chimie. Iar Erik a fost the right touch of spice cu prezența lui naturală și cool”, a spus ANTONIA.

“Matame” a fost filmat la Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la începutul secolului XX de către arhitectul Adolf Gustav Suter, care include 14 camere și 3 apartamente amenajate în stil diferit, dar păstrând stilul autentic al palatului.

În apartamentul în care a filmat Antonia, au stat Beyonce și Enrique Iglesias. Candelabrul care apare în videoclip este cel mai mare candelabru de Murano din Europa, de 14 metri lungime și peste două tone.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.