Kiss Music News

FOTO | Uite care sunt detaliile ascunse din videoclipul Arianei Grande, „Thank U, Next”

Ariana Grande a dat lovitura cu „Thank U, Next”!

Cel mai așteptat videoclip al Arianei Grande, „Thank U, Next”!, a fost lansat și deja a depășit recorduri de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în urmă cu o lună o melodie dedicată foștilor ei iubiți, iar clipul piesei este inspirat din comedia „Mean Girls”.

Însă, Ariana nu a vrut să facă un videoclip obișnuit așa că și-a pus fanii la încercare. Iată care sunt detaliile ascunse pe care Ariana Grande le-a introdus in videoclipul piesei „Thank U, Next”!

1. I-a menționat pe toți iubiții ei, începând cu Big Sean, pe care l-a numit „drăguț” și „simpatic” în faimoasa carte „Burn Book”.



2. Următorul pe lista cântăreței a fost Ricky, pe care l-a numit un dansator bun, scriind că vor fi prieteni pentru totdeauna.



3. Ultimul iubit al Arianei, Pete Davidson, a primit și el un loc de onoare în Burn Book alături de descrierea „Te voi iubi mereu”



4. Deși Mac Miller nu are o poză în cartea Arianei, artista are un vers în care spune despre Mac Miller că este un înger.



5. Într-un tribut adus filmului „Mean Girls”, Ariana Grande poartă un tricou pe care scrie „A Little Bit Needy”, în timp ce pe tricoul original pe care Rachel McAdams l-a purtat în film era inscripționat „A Little Bit Dramatic”.



6. Cartea de drept „Immigration and Refugee Policy” este un detaliu referitor la criza imigranților de la granița dintre Statele Unite și Mexic.



7. Deși nu a vrut să apară în videoclip, mama Arianei Grande apare pentru câteva secunde în spatele lui Kris Jenner.



8. Plăcuțele de înmatriculare ale Arianei sugerează următorul single pe care artista o să-l lanseze, „7 Rings”, titlul face referire la inelul pe care Ariana și celelalte șase prietene ale ei îl poartă. Mașina din videoclipul Arianei este aceeași pe care Elle (Reese Witherspoon) o conduce în filmul „Legally Blonde”.



Cu „Thank U, Next” Ariana Grande a cucerit YouTube-ul, iar în primele 24 de ore de la lansare, clipul a adunat peste 50 de milioane de click-uri.

FOTO: Cosmopolitan, PopBuzz

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.