Royals

Tensiuni între Meghan Markle și Kate Middleton? Iată ce decizie a luat Regina Angliei!

De ce nu se mai suportă Meghan Markle și Kate Middleton?

În ultima perioadă, în presa britanică au tot existat zvonuri conform cărora între Meghan Markle și Kate Middleton ar fi existat mai multe discuții tensionate. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că soția Prințului William i-ar fi reproșat lui Meghan că are un comportament necuviincios față de angajații Palatului Kensington. Aceasta s-ar fi supărat și i s-ar fi plâns Prințului Harry, iar de aici a pornit toată disputa.

Pentru a pune capăt acestor zvonuri, casa regală a emis un comunicat de presă, pentru ziarul The Mirror, conform căruia relația dintre Meghan și Kate este una foarte bună.

Se pare că cele două cupluri regale vor petrece Crăciunul împreună, la Sandringham, alături de Regina Elisabeta și Prințul Philip, în ciuda faptului că Prințul William plănuise deja să-și petreacă sărbătorile alături de familia Middleton. Regina vrea să calmeze situația cu orice preț, așa că nepoții săi au fost nevoiți să îi îndeplinească dorința și se vor prezenta alături de soțiile lor, la Sandringham.

În urmă cu o lună, asistenta personală a lui Meghan Markle și-a dat demisia, iar de atunci au tot apărut titluri surprinzătoare în presa britanică, privind familia regală. Se pare că regina deja se teme ca aceasta să nu facă anumite dezvăluiri despre viața privată a ducesei de Sussex.  

Această menajeră știe o mulțime de secrete, știe ce tensiune există între Meghan și Kate, dar și faptul că Meghan este de vină pentru relația rece dintre Harry și William. Sunt femei foarte diferite, în ciuda circumstanțelor. Meghan este extrovertită, iar Kate este timidă”, a declarat o sursă apropiată, pentru Daily Telegraph.

Se pare că Meghan ar fi dat peste cap toată activitatea celor de la Kensington Palace, sunându-i pe angajați la 5 dimineața și „bombardându-i” pe toți cu emailuri.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.