Kiss Music News

P. Diddy, complet schimbat după moartea fostei sale soţii. Tragedia l-a transformat într-un tătic responsabil!

Iată cum e viaţa de tătic singur pentru P. Diddy. Rapperul trece prin momente dificile după ce şi-a pierdut fosta soţie!

Fosta parteneră de viață a celebrului rapper P. Diddy a murit în condiții suspecte, pe 15 noiembrie, la doar 47 de ani. Trupul lui Kim Porter a fost găsit fără suflare, iar cauza decesului ar fi fost o răceală care s-ar fi transformat într-o pneumonie.

Puff Daddy și Kim Porter au avut o relaţie de 13 ani şi aveau împreună trei copii: gemenele Jessie James şi DLila, în vârstă de 11 ani, şi Christian, de 20 de ani.

Gemenele se află acum în custodia lui P.Diddy, care încearcă să se ocupe cât mai mult de fiicele sale, pentru ca acestea să nu simtă lipsa mamei lor. Rapperul s-a transformat într-un tătic mult mai responsabil şi a postat pe reţelele de socializare un clip în care apărea alături de fetele sale, în timp ce le ducea la şcoală.

Le mulţumesc tututor pentru sprijin. Acum fac parte din echipa care se trezeşte la 6 dimineaţa. Acum sunt şi mămică şi tătic, iar acest sentiment este minunat. Când mă veţi auzi spunând că sunt mămică şi tătic, toate mamele singure vor ştii despre ce vorbesc, chiar şi tăticii singuri... trebuie să faci un pas în faţă şi să joci ambele roluri”, a spus P.Diddy în clipul de pe Instagram.

“O zi nouă. O viaţă nouă. Noi responsabilităţi. O să mă ocup de asta! Exact cum m-ai învăţat, #kimporter!”, a scris artistul.

Ca actriţă, Kim Porter a apărut în seriale TV precum “Law & Order” şi “Wicked Wicked Games”. Totodată, a jucat în filmele “The Brothers” şi “Mama, I Want to Sing”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.