Cool Stuff

Ce sfaturi are Michelle Obama pentru Meghan Markle

Fosta primă doamnă i-a dat un sfat important ducesei de Sussex!

Într-un interviu acordat revistei britanice Good Housekeeping, Michelle Obama o sfătuiește pe Meghan Markle să realizeze lucruri de care este pasionată.

„La fel ca mine, Meghan probabil că nu a visat vreodată că va avea o asemenea viaţă, iar presiunea din partea ta şi a altora poate fi uneori mare. Ia-ţi un răgaz şi nu te grăbi să faci lucruri”, a declarat Michelle.  

„Am petrecut primele câteva luni la Casa Albă făcându-mi griji, în primul rând, pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un început bun la şcoală şi că îşi fac noi prieteni, înainte de a mă dedica unor lucruri mai ambiţioase. Cred că este bine să faci asta”, a mai spus Michelle Obama

Michelle Obama este autoarea celei mai vândute cărți de memorii din ultimii ani, „Becoming” și este și o prietenă apropiată a prințului Harry.



Există atât de multe oportunități de a face bine cu o astfel de platformă”, a spus aceasta, referindu-se la viitoarele proiectele ale ducesei.

Michelle Obama şi-a programat un turneu european pentru a-şi promova noua carte, „Becoming”, însă fosta primă doamnă a fost nevoită să îşi anuleze vizitele la Paris şi Berlin, pentru a participa la ceremonia funerară a fostului preşedinte George H.W. Bush.

FOTO: Instagram, Baltimore Sun

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.