Kiss Music News

Cardi B și soțul ei s-au despărțit după numai un an de căsnicie

Cardi B a anunțat pe Instagram că va divorța de Offset!

Cardi B și rapperul Offset s-au despărțit după un an de căsnicie, cei doi având împreună o fetiță în vârstă de patru luni. Artista a făcut anunțul într-o postare pe Instagram.

„Toată lumea m-a bătut la cap. Am încercat să rezolv lucrurile cu tatăl copilului meu și deși suntem prieteni buni și prieteni de afaceri, nu am reușit să ne mai înțelegem. El este persoana la care mă duc atunci când vreau să vorbesc și avem multă iubire unul pentru celălalt. Nu este vina nimănui”, a spus Cardi într-un clip video.

„Cred că iubirea noastră nu mai e la fel, nu mai suntem împreună. Nu știu. Va dura până vom divorța și îl voi iubi mereu pentru că este tatăl fetiței mele”, a mai spus Cardi B. 

Cei doi sunt părinții unei fetițe în vârstă de patru luni, Kulture, iar Cardi și Offset s-au căsătorit în septembrie 2017. Cardi B a confirmat căsătoria cu rapperul abia în iunie 2018.



Despărțirea celor doi i-a surprins pe fani, aceștia au participat weekendul trecut la Jingle Ball, un eveniment organizat de postul de radio KIIS FM, unde au cântat împreună.



La scurt timp după anunțul lui Cardi B, Offset a postat pe Instagram că va lansa o piesă nouă.

FOTO: E!News, Metro News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.