Cool Stuff

FOTO | Cum arată soția lui Jason Momoa. Între cei doi este o diferență de 12 ani!

Deși pe micile ecrane l-am văzut alături de Emilia Clarke, Jason Momoa (38) este căsătorit în viața reală cu Lisa Bonet (51), fosta soția a lui Lenny Kravitz.

Deși pe micile ecrane l-am văzut alături de Emilia Clarke, Jason Momoa (38) este căsătorit în viața reală cu Lisa Bonet (51), fosta soția a lui Lenny Kravitz. Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola (11) și un fiu, Nakoa-Wolf (9).

Celebrul actor din Game of Thrones i-a povestit lui James Corden că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie.

A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason Momoa.

Se pare că actorul și-a dorit atât de mult să o întâlnească pe Lisa, încât dorința lui a devenit realitate, câțiva ani mai târziu. Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz.

M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa.

Apoi, cei doi au ieșit împreună să bea o bere, iar mai departe totul este istorie! Cei doi au o relație minunată de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.