Cool Stuff

Hahaha! Un bărbat și-a cerut de soție iubita, oferindu-i șase inele. Iată de ce a făcut asta!

Mulți bărbați se tem de căsătorie, dar se pare că există și curajoși, care ar face orice pentru ca iubita lor să spună „da”.

Mulți bărbați se tem de căsătorie, dar se pare că există și curajoși, care ar face orice pentru ca iubita lor să spună „da”. Un american s-a gândit că nu ar exista nicio șansă de refuz, dacă ar apărea în fața iubitei sale cu șase inele. Așa, aceasta ar avea de unde să aleagă și nu ar fi supărată, dacă nu ar primi inelul la care se aștepta.

Dennis Brown și-a pus în aplicare planul și s-a pus în genunchi în fața iubitei sale, cu o cutie care avea șase inele! Probabil că partenera sa, Atara Dallas, a fost mult mai surprinsă de faptul că a trebuit să aleagă un inel, decât de cererea în căsătorie.

Denis, care este model și antrenor de fitness, a angajat o firmă de evenimente, un fotograf profesionist, un florar și un stilist, pentru ca tot momentul să fie desprins din basme. Pentru fundal, Dennis a ales un banner uriaș, pe care era scris un mesaj romantic, adresat viitoarei mirese: 

Astăzi, într-o zi atât de specială, am avut plăcerea de a te face să zâmbești. Și nu cred că există un cadou mai mare pe care aș fi putut să ți-l ofer. O femeie a cărei inimă este plină de dragoste, o femeie a cărei  loialitate nu poate fi egalată, o femeie a cărei generozitate i-a ajutat pe ceilalți să înflorească.

O femeie care m-a făcut să cred că există suflete pereche, o iubită, o luptătoare, o confidentă și o prietenă foarte bună, toate astea într-un suflet minunat, care a fost creat pentru mine.

De aceea am vrut să îți fac cel mai frumos cadou, pe care ți l-aș fi putut oferi vreodată... inima mea și sufletul meu, toate pentru tine... vei accepta să mă ții de mână în această călătorie?”

În cele din urmă, Atara a spus „da”, și a ales inelul cu o piatră în formă de lacrimă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.