Cool Stuff

Iată cine va fi gazda ceremoniei premiilor Oscar 2019!

Abia așteptăm cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar!

Actorul Kevin Hart va fi gazda ceremoniei premiilor Oscar 2019 pentru prima dată, după cum a anunțat acesta pe contul său de Instagram.

„De ani de zile am tot fost întrebat dacă voi fi vreodată gazda premiilor Oscar, iar răspunsul meu a fost mereu același. Am spus că este o mare oportunitate pentru un comediant și că se va întâmpla la momentul potrivit. Sunt extrem de fericit că a venit această zi!”, a declarat Kevin Hart.

„La fel şi noi", a răspuns pe Twitter Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, care organizează ceremonia Oscar. „Bine ai venit în familie!".

Printre vedetele care au prezentat ceremonia premiilor Oscar se numără Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres și Seth MacFarlane.

Cât despre experiența lui Kevin Hart ca prezentator, actorul a prezentat ediția din 2016 a premiilor MTV Movie Awards, ediția din 2011 a premiilor BET Awards, dar și ediția din 2012 a premiilor MTV Video Music Awards.

Lista nominalizaților pentru ediția 91 a premiilor Oscar va fi dezvăluită pe 13 ianuarie 2019, iar decernarea premiilor va avea loc pe 24 februarie 2019.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.