Kiss Music News

JO încheie anul „Cu inima”, alături de Cabron

Ascultă pe Kiss FM noul single al lui JO!

JO încheie anul cu o super colaborare și lansează „Cu inima", alături de Cabron. Cel mai nou single al celor doi artiști este o frumoasă piesa de dragoste, care o să ajungă direct la sufletele fanilor. 

„«Cu inima» este o piesă sensibilă care păstrează cumva esența pe care am promovat-o dintotdeauna și prin care am ajuns la inima publicului meu. Este una dintre piesele mele de suflet lansate anul acesta și sper să fie pe placul celor care ascultă piese de dragoste. Iubirea va avea întotdeauna un impact asupra celor care știu să o simtă și să o trăiască", a declarat JO.  

Artista și-a dorit să lanseze o piesă alături de Cabron, așadar colaborarea cu artistul a venit la inițiativa lui JO: „Mi-am dorit foarte mult să fac piesa aceasta alături de Cabron. Am luat legătura cu el, i-am propus să lucrăm împreună, iar piesa i-a plăcut de la prima ascultare!".

Pentru ca single-ul „Cu inima" să fie așa cum și-a dorit, JO a lucrat cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Juno, Seredinschi, Vizi Imbre, Florin Boka și Ana Stancu în studiourile HaHaHa Production, iar clipul a fost realizat de Iura Luncașu. 

Au durat mult atât pregătirile pentru clip, cât și filmările, încat cred cu tărie că va avea succes. În timpul filmărilor pentru clipul piesei  «Cu inima» a fost greu, s-a lăsat cu ploaie cu apă rece, raceala a doua zi, dar sper să merite. Eu sunt foarte mulțumită de rezultat", a completat JO

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.