Royals

Cine a fost rivala lui Kate Middleton. Iată cu cine și-ar fi dorit Prințul William să se căsătorească!

Iată cine este cea care l-ar fi cucerit pe Prințul William, făcând-o geloasă pe Kate Middleton!

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din 2011 și au împreună trei copiii, așa că nu mai există dubii că relația celor doi nu ar fi una solidă. Deși sunt împreună, încă din facultate, cei doi au avut o pauză în relație, iar în acea perioadă, Prințul William s-a îndrăgostit de altă femeie. Cea care l-ar fi cucerit pe prinț ar fi fost Isabella Calthorpe, o tânără aristocrată, model și actriță.

Se pare că relația dintre cei doi ar fi fost atât de serioasă, încât Prințul William își dorea chiar să o ceară de soție pe Isabella Calthorpe. Totuși, aceasta l-a refuzat de mai multe ori pe Prinț, deoarece a preferat să-și continue cariera de actriță, lucru care i-ar fi fost imposibil, dacă ar fi făcut partea din familia regală.

Isabella a fost mult prin preajma lui William, în acea vară. Aș putea spune chiar că William ar fi părăsit-o pe Kate, pentru că a crezut că ar avea o șansă cu Isabella, iar Kate știa asta. Totuși, Kate a știut cum să-și joace cartea, a stat de-o parte și a așteptat ca William să se întoarcă la ea, ceea ce a și făcut. Totuși, înainte de asta, el a făcut orice ca s-o convingă pe Isabella să-l bage în seamă”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, pentru DailyMail.

Sora vitregă a Isabellei Calthorpe a reușit totuși să se apropie mai mult de familia regală. Este vorba de actrița Cressida Bonas, care ar fi avut o relație cu Prințul Harry, din 2012 până în 2014.

Până la urmă, William și Kate s-au împăcat, iar atunci viitoarea Ducesă de Cambridge, i-ar fi interzis Prințului să mai țină legătura cu Isabella Calthorpe. În această problemă s-a implicat și mama lui Kate, Carole Middleton, care a insistat ca William să o ceară mai repede de soție pe fiica ei.  Nunta celor doi a avut loc trei ani mai târziu, în 2011, la Westminster Abbey, în Londra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.