Kiss Music News

Madonna o acuză pe Lady Gaga că a copiat-o! Iată ce au de împărțit cele două artiste!

Iată ce au de împărțit cele două dive!

Madonna o acuză pe Lady Gaga că-i fură replicile care au făcut-o celebră. Este vorba despre expresia: „Sunt 100 de oameni într-o cameră, din care 99 nu cred în tine, dar e suficient să convingi unul și asta îți va schimba viața”.




Lady Gaga a revenit pe culmile succesului cu rolul din „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. În timpul turneului de promovare al filmului, presa și fanii au observat că aceasta a folosit aceeași frază în mai multe interviuri. Vorbele lui Lady Gaga făceau referie la sprijinul pe care Bradley Cooper i l-a oferit. 

Acum, Madonna este furioasă că Lady Gaga i-ar fi furat replica dintr-unul dintre interviurile ei din anii ’80. Aceasta a postat pe Instagram un fragment din acele interviuri, în care poate fi auzită spunând: „Dacă sunt 100 de oameni într-o cameră și 99 îți spun că le-a plăcut, eu îl țin minte doar pe cel căruia nu i-a plăcut.”

 Se pare că Lady Gaga nu a copiat cu totul fraza, ci doar a adaptat-o în propriul stil. Acesta nu este primul conflict între cele două artiste. În 2012, Madonna a sugerat că Lady Gaga s-a inspirat pentru piesa „Born This Way” din melodia ei, „Express Yourself”.

VIDEO: Youtube, Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.