Cool Stuff

Cum a început povestea de dragoste dintre George Clooney și Amal

Iată cum a început povestea de dragoste dintre George și Amal Clooney!

Povestea de dragoste dintre George Clooney și Amal Alamuddin a început în 2013, chiar la casa actorului de lângă lacul Como, din Italia.

George Clooney a declarat în cadrul unui interviu că după prima întâlnire, Amal i-a lăsat impresia că vrea doar o relație de prietenie.

Un prieten l-a sunat într-o zi și l-a întrebat dacă poate veni în vizită alături de o prietenă. De îndată ce a acceptat, a primit un telefon de la agentul lui care i-a spus că a cunoscut-o pe femeia care urmează să vină la el acasă și că este cea pe care o va cere cândva în căsătorie.



„Cel mai amuzant a fost că părinții mei se aflau și ei în vizită atunci când a venit Amal” a mărturisit Clooney. După ce și-au petrecut toată noaptea povestind, actorul i-a cerut adresa de email pentru a îi trimite fotografiile cu părinții lui din seara respectivă, însă nici atunci nu știa unde se află exact relația lor, așa că a presupus că sunt doar amici.



Însă lucrurile au avansat ușor, ușor și cei doi au început să iasă din ce în ce mai des, iar George Clooney s-a convins că nu era vorba despre doar o simplă amiciție. 

Cei doi s-au căsătorit la Veneția în 2014 și au împreună doi copii, gemenii Alexander și Ella Clooney.


FOTO: Instagram, Elle

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.