Cool Stuff

Ce am înțeles din primul trailer pentru Avengers: Endgame. Cine vine și cine pleacă din gașca supereroilor MARVEL!

Iată ce am înțeles din primul trailer al filmului Avengers: Endgame!

Avengers 4 va fi cel mai lung film cu supereroi! Pelicula va continua povestea lui Thanos și a personajelor noastre preferate Marvel, și va avea o durată de trei ore. De curând a fost lansat și primul teaser oficial, din care am reușit să aflăm câteva lucruri noi, sau cel puțin avem deja niște idei despre scenariu. 

Care va fi soarta lui Iron Man?

Dacă ai urmărit trailerul pentru Avengers Endgame, probabil știi deja că acesta începe cu Iron Man, care apare în ipostaza unui erou învins. În clip, Tony Stark apare rănit, fiind singur într-o navă spațială distrusă. Ar putea fi o șansă ca acesta să reușească să evadeze alături de Nebula, dar e cam greu de crezut, după cum arată acea navă.

Totuși, nu ne garantează nimeni că această scenă ar trebui să fie la începutul filmului. Poate că momentul va fi de fapt finalul filmului și finalul lui Iron Man, ultimele momente din viața lui Tony Stark, după lupta cu Thanos.

Până acum au existat o mulțime de zvonuri care spun că Avengers Endgame ar cuprinde secvențe din mai multe perioade de timp, așa că este o șansă ca scena lui Iron Man să fie de fapt o viziune de-a lui Doctor Strange.

Cine va fi băiatul rău?

Să fie Thanos din nou băiatul rău al poveștii? În trailer, îl vedem pe Thanos destul de liniștit, plimbându-se printr-un câmp înflorit. Nu pare că se gândește la un nou plan diabolic!

Așa că acum ne întrebăm dacă în film vor apărea și alte personaje negative, care vor da peste cap Universul, mai mult decât a făcut-o Thanos.

Scott Lang vrea să facă parte din Avengers?

La finalul teaserului, îl vedem pe Scott Lang care pare destul de insistent în a lua legătura cu Captain America. Deocamdată nu ne dăm seama cum a reușit să evadeze din Quantum Realm, dar se pare că deține informații importante, care i-ar putea ajuta pe ceilalți în lupta cu Thanos.

Cine a murit?

Într-o scenă, Bruce Banner se uită pe o listă cu toți cei care au murit din cauza lui Thanos, iar printre ei se numără și Scott Lang, care este de fapt în viață. Pe aceeași listă se află Peter Parker și sora lui Black Panther, Shuri. Asta înseamnă că și ei au supraviețuit, sau momentul vrea să ne inducă în eroare?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.