Cool Stuff

O mai știi pe iubita lui Buzz din „Singur Acasă”? Iată cine era de fapt!

Dacă te-ai uitat și tu la „Singur Acasă”, cu siguranță îți aduci aminte de iubita lui Buzz.

Dacă te-ai uitat și tu la Singur Acasă, cu siguranță îți aduci aminte de iubita lui Buzz. Ea nu apare personal în film, ci doar într-o fotografie pe care o găsește Kevin, atunci când rămâne singur acasă. 

Nu ar trebui să judecăm oamenii după aspectul fizic și la urma urmei cui îi pasă cum arăta aceasta. Lui Buzz îi plăcea de ea și asta e tot ce conta! Fetele s-au confruntat mereu cu prejudecăți legate de aspectul fizic, iar cei de la Hollywood nu și-au dorit să atragă atenția asupra producțiilor lor, într-un mod negativ.  

Totuși, toată lumea a râs la acea scenă, dar nu pentru că iubita lui Buzz nu ar fi fost atrăgătoare, ci pentru faptul că aceasta nu era de fapt o fată.

Actorul Devin Ratray, cel care l-a interpretat pe Buzz, a povestit într-un interviu cum au ales-o pe „iubita” sa: „S-au gândit că ar fi urât să pună o fată să joace un rol în care aspectul ei ar fi unul ridicol. Regizorul avea un fiu, care s-a oferit drept voluntar pentru acest lucru. Dacă ar fi știut că filmul avea să devină cea mai tare comedie de Crăciun din toate timpurile, cred că s-ar fi gândit de două ori la asta.”

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.