Cool Stuff

Două călugărițe din California au furat banii unei școli pentru a merge în cazinourile din Las Vegas

Două călugărițe din California au furat toți banii școlii catolice St. James din Torrance pentru a-i investi în jocurile de noroc din Las Vegas.

Două călugărițe din California au furat toți banii școlii catolice St. James din Torrance pentru a-i investi în jocurile de noroc din Las Vegas. Se pare că surorile Kreuper și Chang erau foste angajate ale școlii, și au lucrat acolo timp de 28 de ani, ca profesoare. Se pare că autoritățile și-au dat seama că cele două au furat banii, după ce Kreuper și-a depus cererea de retragere, din funcția de directoare. 

Cele două le-ar fi spus părinților că școala avea nevoie de mai multe fonduri, însă în realitate acestea își transferau banii în propriile lor conturi.

Știm că amândouă aveau o pasiune pentru călătorit și că le plăceau mult cazinourile, așa că au folosit contul școlii ca și când ar fi contul lor personal”, au declarat părinții.

Kreuper s-a retras de la conducerea școlii, în iunie, după 28 de ani de activitate în acea instituție. Se pare că aceasta a devenit nervoasă atunci când a aflat că noul director a cerut un audit, privind activitatea sa din ultimii ani.

În urma auditului  s-a descoperit că numeroase cecuri au fost încasate, având o valoare de aproape 500.000 de dolari. Deocamdată investigația nu a fost încheiată, așa că există o șansă să se descopere o sumă mult mai mare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.