Kiss Music News

Caceres, omul din spatele hiturilor „Felices Los 4" si „Mayores”, a colaborat cu Costi Ioniță

Iată cum sună noua colaborare dintre Caceres și Costi Ioniță!

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latină, iar în ultimii doi ani, compozițiile tânărului artist au depășit 3 miliarde de vizualizări, el fiind responsabil pentru hituri precum „Felices Los 4”  (Maluma), „Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) și „Vacantione" (Wisin).

Caceres îl creditează pe Costi ca fiind producătorul care l-a motivat să-și lanseze propriul single, după ce românul a auzit demo-ul piesei „La Octava Maravilla (Lento)”.



Costi Ioniță este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicală internațională precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair și Faydee.

Născut în Constanța, a debutat cu muzică populară, iar apoi a facut tranziția către muzica ușoară în componența trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Spre finalul anilor 2000, piesele compuse de el au căpătat influențe balcanice și orientale, ceea ce se poate observa și în melodia „Ca la Amsterdam", care s-a bucurat de un succes imens în Turcia și Arabia Saudită.

Între 2011-2015 a lucrat cu artiști precum Ana Kokić, Sandra Afrika, Viki Miljković și Nikol Bulat, Faydee, Shaggy și Mohombi, dar a și lansat hituri precum „Habibi (I need your love)”.

În 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul „Summer in Kingston’’ i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Cel Mai Bun Album Reggae’’.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.