Kiss Music News

Care au fost cei mai căutați cântăreți pe Google în 2018

La finele anului 2018, Google a făcut un top al celor mai căutați muzicieni, la nivel mondial, iar Demi Lovato se află în fruntea listei.

La finele anului 2018, Google a făcut un top al celor mai căutați muzicieni, la nivel mondial, iar Demi Lovato se află în fruntea listei. Dacă în 2017, Ariana Grande a fost cea mai căutată cântăreață pe Google, după atacul terorist din Manchester, anul acesta oamenii au fost mai curioși în privința lui Demi Lovato.

Se pare că Demi Lovato a reușit să fie în topul căutărilor pe Google, datorită colaborărilor de succes pe care le-a avut în 2018, alături de Clean Bandit și Christina Aguilera. În plus, Demi Lovato a iscat multă agitație în mediul online, după ce a fost internată în urma unei supradoze. De curând, artista a ajuns iar în atenția fanilor, iar pe internet au apărut o mulțime de fotografii cu noul său iubit, Henry Levy, un designer american.

Topul căutărilor pe Google din 2018 include și alte nume mari din industria muzicală și arată cam așa:

1. Demi Lovato
2. Eminem
3. Ariana Grande
4. Rick Ross
5. Cardi B
6. Travis Scott
7. Childish Gambino
8. Machine Gun Kelly
9. Meek Mill
10. Queen

Am reușit să aflăm și ce piese au fost căutate cel mai des pe Google în 2018, iar două dintre hiturile lui Drake au avut cele mai multe căutări. Oare cine nu a auzit până acum celebrul refren „Kiki, do you love me?”?!

Totuși, în fruntea topului se află celebra piesă a trupei Queen - „Bohemian Rhapsody”, care s-a bucurat de și mai mulți ascultători în 2018, datorită filmului cu același nume, care rulează acum în cinematografe.

1. "Bohemian Rhapsody"
2. "This is America"
3. "Baby Shark"
4. "God’s Plan"
5. "Killshot"
6. "In My Feelings"
7. "Electric Slide"
8. "thank u, next"
9. "Mo Bamba"
10. "Lucid Dreams"

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.