Kiss Music News

Jennifer Lopez nu vrea să se căsătorească cu Alex Rodriguez. Iată ce a declarat artista!

Iată ce crede Jennifer Lopez despre o posibilă căsătorie cu Alex Rodriguez

Deși a jucat în comedii romantice, Jennifer Lopez a declarat că viața ei personală nu e un basm și că nu înțelege de ce fanii pun presiune pe ea și pe iubitul ei pentru a se căsători.

Într-un interviu recent, artista în vârstă de 49 de ani a declarat că înțelege de ce fanii vor ca ea și Alex Rodriguez să se căsătorească. Jennifer a ținut să menționeze că viața ei este privată și nu este deloc precum cea în filmele în care joacă.

Toată lumea vrea un basm. Toți vor o comedie romantică, un final fericit. Toți vrem. Dar nu este un film, chiar dacă ne vedeți pe Instagram. Suntem fericiți, evoluăm în fiecare zi și este minunat”, a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a fost măritată de trei ori, primul soț a fost chelnerul Ojani Noa, apoi dansatorul Cris Judd și artistul Marc Anthony cu care are doi copii, gemenii Maximiliam și Emme. Alex Rodriguez a fost și el căsătorit cu Cynthia Scurtis, cei doi au divorțat în 2008 și au împreună doi copii, Ella și Natasha.

Jennifer a vorbit și despre faptul cum ea și Alex au reușit să-și unească familiile, aducându-i pe cei patru copii împreună, care uneori locuiesc cu ei.

2018 a fost un an care ne-a unit și ne-a făcut să ne simțim ca o familie. Este frumos și suficient momentan”, a mai spus Jennifer.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.