Cool Stuff

Ellen DeGeneres ar putea renunța la show-ul său! Iată care este motivul!

Ellen DeGeneres trebuie să mulțumească două persoane importante din viața ei!

Ellen DeGeneres ar putea să nu mai fie gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, asta pentru că vedeta se gândește să se retragă după ce contractul ei va expira.

Ellen este gazda emisiunii The Ellen Degeneres Show din 2003, show aflat la al 16-lea sezon. Se pare că motivul din spatele acestei decizii stă într-o discuție pe care a avut-o cu soția sa Portia de Rossi.

Momentan, Ellen are rețineri în ceea ce privește retragerea din cauza fratelui ei, Vance DeGeneres, care o încurajează în continuare să nu se retragă.

„Portia e supărată pentru că fratele meu mi-a spus că nu mă pot opri”, a declarat DeGeneres într-un interviu.



Aparent, Portia crede despre Ellen că e o actriță și un comedian minunat și trebuie să își fructifice talentul, dar nu prin intermediul acestei emisiuni.

„Există și alte lucruri pe care ea ar putea să le abordeze”, a spus Portia de Rossi.

Ellen DeGeneres a mărturisit de mai multe ori că se gândește să se retragă, dar s-a răzgândit de mai multe ori. A recunoscut totuși că își dorește să facă mai multe filme.

Vedeta a jucat în filme precum Mr. Wrong (1996), Edtv (1999), The Love Letter (1999) și a fost vocea lui Dory în animația Finding Nemo (2003), pentru care a câștigat Saturn Award for Best Supporting Actress, fiind prima actriță care a câștigat acest premiu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.