Cool Stuff

Iată care au fost cele mai căutate nunți pe Google în 2018

Iată care au fost cele mai populare nunți din 2018!

La finele anului 2018, Google a făcut un top al celor mai căutate nunți, la nivel mondial, iar pe primul loc s-a aflat nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care a fost cel mai mediatizat eveniment din acest an.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de aproximativ 18 milioane de telespectatori britanici, la care se adaugă alte câteva milioane de telespectatori din întreaga lume. Evenimentul a fost promovat de toate publicațiile celebre, iar agențiile de presă au încercat să obțină cele mai tari fotografii din ziua nunții, pentru articole exclusive.

Toată lumea a fost curioasă să vadă primele imagini cu rochia lui Meghan Markle, dar și cu invitații care au participat la nuntă, așa că nu e de mirare că evenimentul s-a aflat în topul căutărilor pe Google, din 2018.

Pe locul doi în topul căutărilor online s-a aflat nunta Priyankăi Chopra cu Nick Jonas, eveniment care a avut loc de curând, la un palat din India. La nuntă au participat și frații lui Nick Jonas, dar și o mulțime de vedete de la Bollywood, care au petrecut alături de celebrul cuplu, timp de mai multe zile. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de două nunți: una creștină, oficiată chiar de tatăl lui Nick, care este pastor, dar și o ceremonie hindu, unde au fost respectate tradițiile indiene.

Locul al treilea în topul căutărilor pe Google a fost ocupat de nunta Prințesei Eugenie, verișoara Prințului Harry. Aceasta s-a căsătorit cu Jack Booksbank, un om de afaceri britanic, iar ceremonia a avut loc la  capela St. George, acolo unde a avut loc și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. La eveniment au participat aproape toți membrii familiei regale, dar și o mulțime de vedete, printre care Naomi Campbell, Victoria Beckham, Demi Moore, Cara Delevigne și Robbie Williams.

Iată mai jos întregul top al nunților căutate pe Google în 2018!

  1. Nunta regală
  2. Nunta Priyankăi Chopra
  3. Nunta Prințesei Eugenie
  4. Nunta lui Kat von D
  5. Nunta lui Deepika Padukone
  6. Nunta lui Joe Scarborough
  7. Nunta lui Kit Harrington
  8. Nunta Chiarei Ferragni
  9. Nunta lui Emily Ratajkowski
  10. Nunta lui Kane Brown

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.