Royals

Regina Marii Britanii face angajări, iar beneficiile sunt pe măsură! Ce zici, te tentează?

Regina Angliei face angajări, iar beneficiile job-ului sună atât de bine, încât și tu ai fi tentat să aplici!

Regina Angliei face angajări, iar beneficiile job-ului sună atât de bine, încât și tu ai fi tentat să aplici! Se pare că regina are nevoie de o menajeră pentru castelul Windsor, însă fișa postului cuprinde mai multe atribuții. Viitoarea angajată va trebui să o însoțească pe regină la mai multe reședințe, inclusiv în Scoția, iar salariul este de 16.000 de lire pe an.

Poate că salariul nu sună prea tentant, însă casa regală oferă servicii de acomodare și cazare într-una dintre reședințele Reginei. Imaginează-ți cum ar fi ca noua ta adresă să fie Windsor Castle?

Persoana care va obține job-ul va trebui să lucreze cinci zile din șapte și va avea la dispoziție 33 de zile de concediu, practic o lună de vacanță și 11 luni de lucru.

Există șanse ca viitoarea angajată să lucreze pentru regină, dar și pentru Meghan Markle, ținând cont că Ducii de Sussex se vor muta în curând la Windsor.

Casa regală nu cere foarte multă experiență în domeniu, iar anunțul sună cam așa:

Vei învăța de la colegii tăi, vei dobândi aptitudini profesionale, care te vor ajuta să aspiri la standarde înalte. Te vei ocupa de invitați, dar și de evenimentele speciale.

Nu trebuie să temi dacă nu ai experiență, asta nu este esențial, trebuie doar să ai ochiul format pentru detalii”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.