Kiss Music News

VIDEO | Cardi B s-a trezit cu soțul ei pe scenă. Cum a încercat Offset să își ceară iertare, după ce a înșelat-o pe artistă!

Offset o vrea înapoi pe Cardi B cu orice preț!

În urmă cu câteva săptămâni, Cardi B a anunțat că va divorța de Offset, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii privind despărțirea lor, lăsând să se înțeleagă că vor rămâne în relații bune. Totuși, la scurt timp s-a aflat că rapperul a înșelat-o de fapt pe artistă, iar acum acesta încearcă să-și repare greșeala. 

Offset nu vrea să renunțe la Cardi B și își dorește să se întoarcă la soția sa, cu orice preț. Așa că s-a gândit să îi facă o surpriză soției sale și a apărut pe scenă în timpul unui show, cerându-i iertare în fața zecilor de fani.

Vreau să îți spun că îmi pare rău,  în fața întregii lumi. Te iubesc. Aș face orice doar ca să îți arăt asta, sunt aici pentru tine”, a spus Offset. Rapperul din trupa Migos a adus pe scenă și un aranjament floral pe care scria „Te vreau înapoi, Cardi”.

Toată lumea l-a aplaudat pe Offset, însă Cardi B nu a părut prea impresionată de gestul acestuia. Cei doi au discutat câteva secunde, iar apoi rapperul s-a retras de pe scenă, cu capul în jos, semn că nu a părut mulțumit de reacția soției sale.

Offset a postat și pe Instagram un filmuleț în care îi cere iertare lui Cardi: „Am fost implicat într-o situație în care nu ar fi trebuit să mă aflu, și îmi cer iertare. Știi ce vreau să spun. Ți-am frânt inima, am încălcat promisiunea pe care ți-am făcut-o atât ție, cât și lui Dumnezeu, am fost egoist, un soț nebun.

Vreau doar să îmi petrec tot restul vieții alături de tine. Îmi cer iertare. Îmi pare rău pentru tot ce ți-am făcut. Nu m-am culcat cu acea fată, doar am încercat să ne distrăm. Îmi pare rău, te iubesc și sper să mă ierți. Dorința de ziua mea este să te am înapoi”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.