Kiss Music News

Shakira este acuzată de evaziune fiscală. Ce sumă datorează artista statului spaniol!

Shakira vs. autoritățile!

Shakira este acuzată de evaziune fiscală, iar procurorii spanioli au depus plângere împotriva sa, acuzând-o că nu și-a plătit obligațiile către stat. Artista datorează statului spaniol 14,5 milioane de euro.

Ea a fost acuzată că nu a plătit impozite pentru veniturile obţinute din perioada 2012-2014, ea declarând că a locuit în Bahamas în acea perioadă, când de fapt se afla în Catalonia, Spania.



Reprezentanţii Shakirei au declarat că artista nu a locuit în Spania până în 2015 şi şi-a plătit toate obligațiile către autorităţile spaniole. Aceasta a locuit în Bahamas până în 2015, când s-a mutat cu soțul ei, fotbalistul Gerard Piqué.

Avocaţii Shakirei au insistat asupra faptului că cea mai mare parte a veniturilor vedetei provin din concerte internaţionale din 2014 şi că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de 6 luni în acel an, condiţie necesară pentru a fi considerată rezident fiscal în Spania.

Shakira formează un cuplu cu fotbalistul Gerard Piqué din 2011, are împreună cu acesta doi copii şi şi-a transferat rezidenţa fiscală în Spania în 2015.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.