Kiss Music News

După ce a anunţat că ia o pauză de la muzică, Maluma ne surprinde cu cea mai tare colaborare la final de an

Iată ce mai pune la cale Maluma, la final de an!

Piesa „Mala Mia” s-a bucurat până acum de un imens succes, videoclipul înregistrând aproape 170 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul este încă pe val, aşa că la final de an, Maluma s-a gândit să facă un remix, alături de două dive ale muzicii latino: Becky G şi Anitta.

Maluma şi Anitta au mai colaborat înainte pentru piesa "Sim Ou Não", iar în prezent cei doi sunt colegi în juriul de la The Voice Mexico.

Artistul columbian a dat de înţeles că acest remix este un cadou de Crăciun pentru fanii săi, şi că va fi lansat vineri, pe 21 decembrie. Până atunci puteţi asculta câteva secunde din noua colaborare, pe contul de Instagram al lui Maluma.

Această colaborare este cu adevărat o surpriză, deoarece Maluma a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că se va retrage pentru o perioadă din muzică, pentru a se dedica unor activităţi de relaxare şi meditaţie.

"Am nevoie de timp pentru mine, pentru Juan Luis, am nevoie de timp ca să pot să gândesc, să meditez, să fac yoga, să mă dezvolt spiritual", a declarat Maluma într-o postare pe Instagram.

Să sperăm că această pauză va fi una scurtă, pentru că abia aşteptăm să auzim piese noi în 2019!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.