Royals

Care sunt tradiţiile de Crăciun ale familiei regale a Marii Britanii

Familia regală are reguli stricte chiar şi când vine vorba de Sărbători!

Familia regală are reguli stricte chiar şi când vine vorba de Sărbători! Se pare că tradiţiile nu pot fi trecute cu vederea, aşa că în fiecare an, membrii casei regale au aceleaşi activităţi pe listă, de la împodobitul bradului, până la deschiderea cadourilor. Iată cum arată Crăciunul pentru familia regală!

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip călătoresc cu trenul la Sandringham

În fiecare an, de Crăciun, regina îşi invită toată familia la reşedinţa sa din Sandringham. Se pare că în fiecare iarnă, regina şi soţul ei călătoresc cu trenul din Norfolk, până în Sandringham, şi până acum nu au încălcat deloc această tradiţie.

Regina susţine în fiecare an un discurs televizat de Crăciun

Încă din 1952, regina susţine în fiecare an un discurs de Crăciun, care este difuzat la televizor. Speech-ul reginei cuprinde de obicei momente importante din an, dar şi planuri importante pentru viitorul Regatului Unit.

Regina trimite o mulţime de felicitări

În Marea Britanie încă se mai trimit felicitări, iar Regina se apucă să le semneze pe cele pentru Crăciun, încă din vară. În total, regina trimite în jur de 800 de felicitări, în fiecare an!

Cadourile sunt deschise doar în ajunul Crăciunului

În ajunul Crăciunului, toţi membrii familiei regale se adună în jurul bradului şi îşi desfac cadourile. Totuşi, sunt şi câteva excepţii, cum ar fi Prinţul George, care niciodată nu are răbdare până pe 24 decembrie!

Meciul de fotbal din Ajun

A devenit o tradiţie ca Prinţul William şi Prinţul Harry să joace în fiecare an fotbal alături de angajaţii palatului Sandringham.  Susţinătorii lor poartă şosete diferite – Aston Villa pentru William şi Arsenal pentru Harry.

Regina oferă cadouri şcolilor şi face donaţii

În perioada sărbătorilor, Regina îi ţine locul lui Moş Crăciun şi le oferă vouchere pentru cadouri angajaţilor săi, însă trimite daruri şi şcolilor şi bisericilor din Sandringham. Pe lângă asta, Regina face şi donaţii asociaţiilor caritabile!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.