Cool Stuff

Ce film este lider în box office-ul românesc de weekend!

Filmul s-a situat pe primul loc cu încasări de 697.141,30 de lei

Filmul  Second Act, regizat de Peter Segal, cu Jennifer Lopez în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 697.141,30 de lei în weekendul premierei.

Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. Ea este o femeie inteligentă care a lucrat cu sârguinţă într-un magazin local, însă îi este refuzată o poziţie managerială din lipsa unei diplome universitare. 

Cu toate acestea, când are şansa de a primi jobul visurilor ei, ea profită la maxim de oportunitate.

The Grinch“, cu o tematică dedicată Crăciunului, regizat de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, a urcat un loc, până pe poziţia a doua, cu încasări de 363.330,65 de lei.

Liderul săptămânii trecute, „Robin Hood“ a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 363.018,02 lei. Robin Hood (Taron Egerton), un războinic călit în luptă, şi comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneaţă împotriva corupţiei la nivel înalt, ce are rădăcini şi legături chiar şi cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acţiune, de explozii, multe lupte, dar şi mult romantism.

VIDEO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.