Cool Stuff

Ian Somerhalder a fost criticat de fani. Iată reacția acidă a actorului din „The Vampire Diaries”!

Ian Somerhalder a fost pus la zid de câțiva fani, pentru că mănâncă mult prea sănătos.

În ziua de astăzi nu poți să-ți mai faci liniștit cumpărăturile, pentru că oricând riști să fii criticat pentru ce ai pus în coș! Asta i s-a întâmplat și lui Ian Somerhalder, care a fost pus la zid de câțiva fani, pentru că mănâncă mult prea sănătos.

Acesta a fost fotografiat în timp ce împingea un coș plin de legume și verdețuri, iar unora li s-a părut exagerat meniul actorului.

Sper că nu o să par măgar. O femeie m-a oprit la magazin și mi-a zis că nu a mai văzut un coș ca al meu. I-am spus că la mine așa arată mereu coșurile de cumpărături. Unora li s-a părut și mai ciudat. WTF? Ciudat? Sunt într-un supermarket. Este mâncare. Am tot stat și m-am gândit, iar acum sunt nervos”, a spus Ian Somerhalder.

Se pare că Ian a fost criticat, din cauza faptului că produsele bio sunt mult prea scumpe, iar cei care îl urmăresc nu își permit să urmeze o asemenea dietă.

Știu că sistemul nostru nu e minunat. Dar vă otriviți zilnic, făcând greșeli în ceea ce privești meniul vostru. Mâncarea este un medicament. Nu vreau să sune aiurea sau să vă fac morală, dar e o nebunie: cum e posibil ca cineva care a trăit toată viața într-un oraș american să nu fi văzut niciodată un coș plin cu mâncare sănătoasă, mai exact verdețuri și legume, care nu au fost procesate.

Mereu ne găsim scuze că nu avem timp să avem grijă de noi, și ajungem într-un punct în care nu se mai poate face nimic... De ce se întâmplă asta?”

Ian Somerhalder, care a câștigat aproape 40.000$ pentru fiecare episod din The Vampire Diares, i-a acuzat pe oameni că mereu găsesc scuze pentru a nu face exerciții.  Actorul a pus accentul pe faptul că a crescut într-un mediu precar, din punct de vedere financiar, iar asta nu l-a oprit să ducă un stil de viață sănătos.

„E greu să trăiți fără medicamente, energizante și somnifere. E greu, știu, dar e timpul pentru o schimbare. Nu vrei să pui combustibil prost în rezervorul mașinii, așa că de ce ai insiști să mănânci prostii?

Trebuie să fim mai responsabili cu ceea ce consumăm. Putem să o facem. Aici mă opresc.”, a fost reacția lui Ian Somerhalder.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.