Kiss Music News

Primele imagini cu Selena Gomez, de când a terminat terapia

Selena Gomez pare să se simtă mai bine!

În urmă cu câteva luni, Selena Gomez a fost internată într-o clinică de specialitate pentru a face terapie, după ce a dezvăluit anul trecut că se luptă cu boala Lupus, ea făcând și un transplant de rinichi.

Selena Gomez s-a fotografiat alături de câțiva prieteni, pe pârtia din Big Bear, California. În grupul ei de prieteni s-a aflat și fosta ei colegă din „Wizards of Waverly Place”, Bailee Madison.

Aceasta este una dintre primele ieșire în public făcute de artistă de când a încheiat programul de tratament din New York. O sursă a declarat că Selena se simte acum mult mai bine, dar va continua să meargă la consult, deoarece lupta ei nu s-a încheiat.

„Este cu adevărat într-un loc mai bun. Se simte mai bine și are o stare mentală mai bună”, a declarat această sursă.

Selena Gomez s-a internat într-o clinică de tratament pentru anxietate și depresie în luna octombrie, artista luptându-se cu aceste probleme după apariția bolii Lupus. Ea a avut nevoie și de un transplant de rinichi în 2017.

„Selena a încercat foarte tare să rămână concentrată și să nu lase problemele de sănătate să o afecteze”, a declarat o altă sursă.

FOTO: E!News, Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.