Cool Stuff

Care au fost cele mai căutate filme pe Google în 2018

La finele anului 2018, Google a făcut un top al celor mai căutate filme, la nivel mondial, iar Black Panther se află în fruntea listei.

La finele anului 2018, Google a făcut un top al celor mai căutate filme, la nivel mondial, iar Black Panther se află în fruntea listei. Se pare că producția Marvel a fost cea mai căutată peliculă online, anul acesta, fiind urmată de Incredibles 2 și Deadpool 2.

Black Panther prezintă povestea lui T'Challa, un supererou, care s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un metal prețios, descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T'Challa este nevoit  să-și folosească inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun, pentru a deveni unul dintre cei mai tari supereroi Marvel.

Se pare că anul acesta, topul este încărcat de filme cu supereroi: Black Panther, Deadpool, Venom și Avengers! Abia așteptăm să vedem cum o să arate lista din 2019!

Iată mai jos întregul top al căutărilor din 2018:

1. Black Panther
2. Incredibles 2
3. Deadpool 2
4. Avengers: Infinity War
5. A Quiet Place
6. A Star is Born
7. Bohemian Rhapsody
8. Venom
9. Hereditary
10. The Nun

În topul celor mai căutați actori pe Google în 2018 se află Logan Paul, care a fost în mijlocul mai multor scandaluri anul acesta, după ce a postat un clip controversat pe canalul său de YouTube. Lista actorilor este continuată de Bill Cosby, Sylvester Stallone și de fostul iubit al Arianei Grande, Pete Davidson. Iată întreaga listă:

1. Logan Paul
2. Bill Cosby
3. Sylvester Stallone
4. Pete Davidson
5. Michael B. Jordan
6. Allison Mack
7. Noah Centineo
8. Bradley Cooper
9. Roseanne Barr
10. Chadwick Boseman

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.