Cool Stuff

Topul Forbes al celor mai bine plătiți comedianți din 2018. Cine este în fruntea clasamentului!

Bătălie strânsă între cei mai mari comedianți ai anului!

Jerry Seinfeld, cunscut pentru serialul „Seinfeld“, a devenit cel mai bine plătit comediant din 2018, cu un câștig de 57.5 millioane de dolari. El a reușit să strângă milioane de dolari în 2017 din contractul său cu Netflix și cu compania Hulu de streaming, care a difuzat cele nouă sezoane din serialul Seinfeld.

Jerry Seinfeld a reușit să strângă peste 30 de milioane de dolari din prima sa pasiune, show-urile de stand-up. De când cei de la Forbes au început să monitorizeze sumele câștigate de comedianți, în 2006, Jerry Seinfeld a fost pe primul loc aproape în fiecare an, cu excepția anului 2016, când a ocupat locul al doilea, acesta fiind detronat de Kevin Hart.



În 2018, lucrurile stau altfel. De data aceasta locul al doilea în topul celor mai bine plătiți comedianți se află Kevin Hart cu un câștig de 57 de milioane de dolari. „The Kevin Hart Irresponsible Tour” a fost unul dintre cele mai mari turnee de comedie din 2018, organizatorii au vândut un milion de bilete, show-ul aducându-i lui Kevin Hart peste 30 de milioane de dolari.



Comediantul a jucat și în remake-ul filmului „Jumanji”, lungmetraj care a încasat aproximativ un miliard de dolari în întreaga lume. Kevin Hart a fost ales să fie gazda premiilor Oscar 2019, însă s-a retras după ce a refuzat să-și ceară scuze pentru o serie de mesaje împotriva homosexualilor.

Poziția a treia este ocupată de Dave Chappelle cu 35 de milioane de dolari, în timp ce Chris Rock se află pe locul al patrulea în topul Forbes, cu 30 de milioane de dolari.



FOTO: Forbes

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.