Cool Stuff

Șase bebeluși celebri care au venit pe lume în 2018

Copiii au devenit și ei la rândul lor faimoși pe rețelele sociale

Anul 2018 le-a adus vedetelor de la Hollywood și nu numai, unele dintre cele mai frumoase cadouri! Vedetele de peste ocean au devenit părinți, iar copiii au devenit și ei la rândul lor faimoși pe rețelele sociale.

1. Prințul Louis


Kate Middleton l-a adus pe lume pe Prințul Louis pe 23 aprilie. Micul prinț este cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton și al cincilea în ordinea succesiunii la tron. 

2. Gio Grace Levine



Adam Levine și Behati Prinsloo au devenit părinții lui Gio Grace pe 15 februarie. Cei doi mai au o fetiță, pe Dusty Rose Levine 

3. Miles Stephens



Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a doua oară. Miles Stephen a venit pe lume pe 15 mai.

4. Chicago West



Chicago West este al treilea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West. Fetița s-a născut pe 15 ianuarie. Kim Kardashian a apelat de această dată la o mamă surogat.

5. Stormi Webster



Kylie Jenner  și rapperul Travis au împreună o fetiță, care s-a născut pe 1 februarie. Kylie și-a ținut sarcina ascunsă și a anunțat că a născut abia la două zile dupa ce a adus-o pe lume pe micuța Stormi.

6. Rani Rose Hudson Fujikawa

Kate Hudson și Danny Fujikawa au anunțat că au devenit părinți pe 2 octombrie. Primul lor copil este o fetiță, Rani Rose Hudson Fujikawa. Kate mai are doi băieți, Hudson și Bingham.



FOTO: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.