Kiss Music News

Ce își doresc vedetele de la noul an și ce regrete au avut în 2018!

Iată ce își doresc starurile de la noul an!

Anul nou vine mereu cu alte așteptări, iar acest lucru este valabil și în cazul vedetelor, care au ținut să-și dezvăluiască dorințele și planurile pentru 2019, pe conturile de Instagram. În timp ce unele staruri au fost pline de regrete, în privința anului 2018, altele au fost recunoscătoare și mult mai optimiste pentru ce va urma.

Dua Lipa le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul acordat în 2018, iar în 2019, artista își dorește un singur lucru: să-și facă noi prieteni! Se pare că i-a reușit  deja, ținând cont că primul pe lista sa de noi prieteni este J Balvin.

Becky G privește cu regret anul 2018, și de vină par a fi câteva persoane din anturajul artistei, care i-ar fi rănit sentimentele. Dar „ce nu te omoară, te face mai puternic”, după cum spune și Becky G în postarea ei! Totuși, aceste experiențe au ajutat-o pe artistă, care susține că s-a dezvoltat și mai mult.

Emilia Clarke din Game of Thrones își dorește un singur lucru de la 2019: să zâmbească mai mult decât a făcut-o în 2018. Să sperăm că va avea o mulțime de motive!

J Balvin consideră că succesul său din 2018 are la bază trei elemente cheie: disciplină, efort și viziune. Artistul își dorește ca în 2019 să revină cu forțe proaspete și să se reinventeze! Abia așteptăm să vedem ce ne pregătește.

Ariana Grande a fost dezămăgită de anul 2018, însă artista își dorește ca 2019 să-i aducă: râsete, claritate și vindecare. Să sperăm că va fi la fel de puternică în continuare!

Jennifer Lopez își dorește ca în 2019 să-și întreacă toate limitele, la urma urmei așa spune și cel mai recent single al ei. Artista consideră că fiecare zi din noul an este o noua oportunitate să începi noi aventuri și să te dezvolți.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.