Cool Stuff

Un nou film marca Netflix a fost filmat în România, iar imaginile sunt spectaculoase!

Cei de la Netflix au făcut o pasiune pentru România, ținând cont că au filmat deja două filme în țara noastră.

Cei de la Netflix au făcut o pasiune pentru România, ținând cont că au filmat deja două filme în țara noastră. Prima producție a fost „A Christmas Prince”, pentru care filmările au avut loc la Sinaia, chiar în Castelul Peleș, în 2017. În primul film, acțiunea se petrecea în Aldovia, o țară imaginară, al cărui nume este inspirat cel mai probabil de „Moldova/Moldavia”.

Filmul prezintă povestea de dragoste care se înfiripă între o jurnalistă americană și prințul moștenitor al Aldoviei, chiar în perioada Crăciunului. Filmările s-au extins și la București, iar anumite scene de interior au fost realizate în Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și la Ateneul Român.

Filmul s-a bucurat de un mare succes pe rețeaua Netflix, așa că producătorii s-au gândit să revină în țara noastră, pentru „a exploata” din nou peisajele românești, în cadrul unei noi producții.

Anul trecut, actrița Vanessa Hudgens posta o mulțime de fotografii din Oradea, iar toată lumea se întreba ce caută aceasta în România. Se pare că artista era de fapt protagonista filmului „The Princess Switch”, pe care Netflix l-a filmat aproape integral în România.

Povestea prezintă viețile a două personaje feminine, care sunt identice din punct de vedere fizic, și care se întâlnesc întâmplător în Belgravia. Una dintre ele este o tânără simplă din Chicago, pe nume Stacy, iar cealaltă este Margaret, ducesa de Montenaro, care se decide să facă o schimbare în viața ei, chiar înainte de Crăciun.

Filmările pentru „The Princess Switch” s-au desfășurat în casteul Karolyi, care este mai exact fosta Primărie din Carei, dar și în zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, acolo unde a fost amenajat târgul de Crăciun. Pe lângă actorii americani și britanici, la filmări au participat și figuranți locali, din Carei și Satu Mare.

Deci, dacă încă în ești în vacanță și vrei să vezi un film de Crăciun, ai acum încă două opțiuni pe listă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.