Kiss Music News

Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Globurile de Aur 2019

Vedetele au pășit pe covorul roșu în cele mai scumpe și prețioase ținute!

Cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc azi-noapte în Beverly Hills, California, unde au fost decernate printre cele mai importante premii în cinematografie. Vedetele au pășit pe covorul roșu în cele mai scumpe și prețioase ținute semnate de marii designeri ai caselor de modă.

1. Lady Gaga



Printre cele mai lăudate vedete ale serii a fost Lady Gaga, care a purtat o rochie cu trenă semnată de casa de modă Valentino. Artista a plecat acasă cu premiul pentru „cel mai bun cântec original”, cu piesa „Shallow”, interpretată de ea şi Bradley Cooper.

2. Lupita Nyong'o

Ținuta actriței nu mai are nevoie de comentarii. Deținătoare a unui premiu Oscar pentru „cea mai bună actriță în rol secundar” în filmul „12 Years a Slave”, Lupita a uimit cu ținutele ei încă de la prima apariție pe covorul roșu, în 2014.

Actrița a purtat o rochie albastră cu paiete semnată de Calvin Klein și a accesorizat cu bijuterii Bvlgari. Lupita Nyong'o a pășit pe covorul roșu alături de colegii ei din „Black Panther”.

3. Julia Roberts



Julia Roberts a purtat pentru cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur un mix între feminin și masculin, o ținută de Stella McCartney care a inclus atât pantaloni cât și o rochie.

4. Saoirse Ronan

Actrița din filmul „Mary Queen of Scots” a purtat o rochie argintie semnată de casa de modă Gucci. Saoirse Ronan în vârstă de 24 de ani a avut ocazia să urce pe scenă și să prezinte premiul pentru „cel mai bun actor într-o comedie”, premiu câștigat de Christian Bale, pentru filmul „Vice”.
 
5. Thandie Newton

Thandie Newton a purtat o rochie din colecția lui Michael Kors, ea fiind nominalizată anul acesta la categoria „cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial”, în seria „WestWorld”. Actrița mai este cunoscută și pentru rolul din filmul „Pursuit of Happyness”

6. Irina Shayk și Bradley Cooper



Deși sunt secretoși în legătură cu viața lor privată, Bradley Cooper și Irina Shayk au venit împreună la Globurile de Aur 2019. Bradley Cooper a purtat un costum Gucci, iar Irina Shayk a strălucit într-o rochie cu bretele, care i-a pus în evidență silueta. Cei doi au împreună o fetiță, Lea De Seine Shayk Cooper.

7. Catherine Zeta-Jones



Frumoasa actriță în vârstă de 49 de ani a purtat o rochie verde, semnată de Elie Saab, și a completat restul ținutei cu bijuterii Lorraine Schwartz.

8. Sandra Oh



Fosta actriță din serialul „Anatomia lui Grey” a prezentat gala Globurilor de Aur 2019, alături de actorul Andy Samberg și a reușit să câștige și premiul pentru „cea mai bună actriță de televiziune” în serialul „Killing Eve”.

9. Lili Reinhart



Lili Reinhart purtat o ținută Khyeli Couture și pantofi Roger Vivier. Deși ea și iubitul său Cole Sprouse și-au făcut publică relația de ceva timp, cei doi nu și-au făcut apariția pe covorul roșu împreună.

10. Kristen Bell



Actrița a îmbrăcat o rochie semnată de Zuhair Murad și a accesorizat cu bijuterii Harry Winston. Kristen Bell a primit și prima ei nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul lui Eleanor Shellstrop din serialul „The Good Place”.

FOTO: Elle

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.