Cool Stuff

Filmele cu supereroi, preferatele românilor în 2018. Iată ce pelicule au avut cele mai mari încasări!

Cele mai urmărite filme de români, în 2018, au fost cele cu supereroi, care au avut cele mai mari încasări în cinematografele din țară.

Cele mai urmărite filme de români, în 2018, au fost cele cu supereroi, care au avut cele mai mari încasări în cinematografele din țară. Se pare că „Venom”, care a fost lansat în octombrie, a stat cel mai bine la capitolul încasări - 10.029.468 de lei, în doar zece săptămâni.

Filmul  prezintă povestea lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o materie extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta, iar  virusul extraterestru îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Pe locul doi în topul filmelor cu cele mai mari încasări în România, se află tot o producție Marvel, mai exact „Avengers: Infinity War”, care a strâns 9.983.888 de lei, după 12 săptămâni petrecute în cinematografele din țara noastră.

Tot 12 săptămâni a petrecut pe marile ecrane și „Black Panther”, care a avut încasări de 7.584.038 de lei. Filmul prezintă  povestea lui T'Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T'Challa va trebui să își folosească inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a salva Wakanda.

După trei producții  cu supereroi, pe locul patru s-a clasat filmul erotic „Fifty Shades Freed”, care i-a avut în centrul acțiunii pe Christian Grey și Anastasia Steele, un cuplu aparte, pasionat de tehnici BDSM. Pelicula a avut încasări de 7.299.098 de lei, fiind urmată de „Bohemian Rhapsody”, care a devenit de altfel filmul biografic muzical, cu cele mai mari încasări din istorie, la nivel mondial.

În România, „Bohemian Rhapsody” a avut încasări totale de 7.180.424 de lei, în timp ce la nivel mondial, a depășit pragul de 600 de milioane de dolari.

La lista filmelor cu supereroi se adaugă și „Aquaman”, care a fost lansat în decembrie, în cinematografele din România.  După primele două weekenduri, în care a fost lider în box office-ul românesc,  filmul a avut un plus de încasări de 2.213.597 de lei.

Se pare că Jason Momoa este mulțumit de rezultatele filmului, ținând cont că producția are cele mai mari încasări la nivel mondial, dintre toate filmele produse de DC, până în prezent.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.