Cool Stuff

Cabral și Andreea Ibacka au ales numele pentru fetița lor! Iată ce semnificație are!

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe, în urmă cu o lună, însă până de curând, aceștia au menținut suspansul privind numele micuței.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe, în urmă cu o lună, însă până de curând, aceștia au menținut suspansul privind numele micuței. Se pare că cei doi părinți au avut o mulțime de idei pentru numele fiicei lor, însă până au ales unul, au alintat-o „Petunia”.

Brief-ul a fost pur și simplu prea complicat. Alăturarea celor 2 nume de familie pe care le purtăm (deopotrivă exotice și alambicate), preferințele noastre divergente, dorința alegerii unui singur prenume, nici prea greu de scris ori pronunțat… toate ne-au dat serioase bătăi de cap.”, a povestit Andreea Ibacka, pe blogul ei.

Se pare că în cele din urmă, cei doi au ales numele pentru fetița lor, abia după naștere, iar sugestia a venit din partea lui Inoke, fiica cea mare a lui Cabral.

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi.”, a dezvăluit Andreea Ibacka.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.