Game Of Thrones

FOTO | Cine sunt actorii care vor juca în prequel-ul serialului „Game of Thrones”

HBO a anunțat o parte din distribuția noului proiect „Game Of Thrones”, iar printre actori se numără câteva nume celebre.

HBO a anunțat o parte din distribuția preque-ului „Game Of Thrones”, iar printre actori se numără câteva nume celebre. Aceștia vor juca în prequel-ul serialului, mai exact într-o producție care va prezenta povești care au avut loc cu sute de ani înainte de nașterea lui Jon Snow.

În noul serial își va face apariția celebra actriță Naomi Watts, cunoscută pentru rolurile sale din „Mulholland Drive”, „Dangerous Beauty” și „The Painted Veil”. Deocamdată nu se știe ce rol va avea Naomi Watts, însă sursele spun că personajul ei va ascunde un secret întunecat. 

Din distribuție va face parte și Josh Whitehouse, un actor britanic în vârstă de 28 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din „Valley Girl” și „Poldark”.

HBO a dezvăluit că unul dintre rolurile principale îi va reveni lui Naomi Ackie, o actriță de 27 de ani, care are în palmares filme precum „Lady Macbeth” și „Star Wars: Episode IX”.

Jamie Campbell Bower din „Twilight” se va alătura de asemenea distribuției, alături de Denise Gough, care a jucat în „Colette”.

Printre actori se numără și Ivanno Jeremiah, actor britanic, cunoscut pentru rolul său din serialul „Black Mirror”. Publicul tânăr o va recunoaște cu siguranță și pe Georgie Henley, o tânără actriță care s-a făcut remarcată în seria de filme Narnia, produsă de Disney.

Toby Regbo a reușit să dea lovitura cu rolurile sale din serialele Reign și The Last Kingdom, iar acum îl vom vedea și în noua producție HBO. Actorul, în vârstă în 27 de ani, a apărut în 2018 și în filmul „Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald”.

Prequel-ul pentru Game of Thrones are o echipă pe cinste, însă nu are un titlu deocamdată. Scriitorul George R.R.Martin a spus că serialul s-ar putea numi „The Long Night”, însă producătorii nu s-au decis dacă aceasta va fi varianta finală.

Serialul va prezenta acțiuni care au avut loc cu sute de ani înainte de ceea ce s-a petrecut în „Game of Thrones”. Deși nu a fost stabilită o dată oficială pentru premiera acestei producții, fanii se așteapta ca serialul să fie lansat în 2020.

Pentru acest serial, producătorii au făcut audiții pentru mai mulți actori de culoare, dar și actrițe, fiind criticați pentru faptul că în „Game Of Thrones” au fost promovați mai mult actorii de sex masculin. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.