Kiss Music News

Cine a vândut cele mai multe albume în 2018

Iată ce artiști au vândut cele mai multe albume anul trecut!

Eminem a vândut mai multe albume anul trecut, decât orice alt artist. Rapperul și-a lansat în 2018 cel de-al zecelea album, „Kamikaze”, iar în octombrie, Eminem a lansat un LP surpriză, care a câștigat și Discul de Platină.

Săptămâna trecută, albumul lui Eminem ar fi urcat pe locul 10 în topul celor mai bine vândute albume din 2018. Însă între timp, cifrele au arătat că de fapt rapperul a vândut cele mai multe albume anul trecut, conform Official Charts Company.

Chiar dacă „Kamikaze” nu a fost cel mai bine vândut album din 2018, se pare că vânzările au crescut și pentru alte materiale discografice din portofoliul lui Eminem, ceea ce l-a adus pe rapper în fruntea topului.

Pe locul doi s-au clasat băieții de la BTS, care au vândut peste 600.000 de LP-uri, fiind urmați de Chris Stapleton cu 577.000 de albume vândute. Topul este continuat de Metallica, trupa având aproape 540.000 de albume vândute în 2018. Din același top fac parte și The Beatles, Queen și Justin Timberlake.

Conform unor studii recente de piață, piesa „Till I Collapse” a lui Eminem este cea mai ascultată melodie de work-out, de pe Spotify, pentru al treilea an consecutiv. Pe locul doi se află tot o piesă de-a lui Eminem – „Lose Yourself”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.